ukenru
proti-nardepa-khalimona-vidkrito-spravu-za-nezakonne-zbagachennya

Проти нардепа Халімона відкрито справу за незаконне збагачення

 • 731081 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Проти народного депутата від партії “Слуга народу” Павла Халімона відкрито справу щодо незаконного збагачення на 10 мільйонів гривень. Інформацію журналісту УНН підтвердили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Деталі

Так, проти нардепа відкрили справу 26 січня 2023 року. Всі відомості введені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі триває розслідування.

Нагадаємо

ЗМІ згадували ім'я Павла Халімона у зв'язку з придбанням влітку 2022 року маєтку в історичній місцевості Звіринець в Києві, яка знаходиться поблизу ботанічного саду імені Гришка. Самого нардепа журналісти неодноразово фіксували біля будинку.

У "Слузі народу" закликали правоохоронців розпочати розслідування щодо можливого придбання Халімоном маєтку в історичній місцевості столиці. Голова фракції Давид Арахамія заявив, що Халімона буде звільнено із посади заступника голови фракції “Слуга народу”.

2 лютого Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами моніторингу способу життя нардепа від “Слуги народу” Павла Халімона виявило ознаки корупційного правопорушення, яке може свідчити про незаконне збагачення на 10 млн грн.

Українські Національні Новини

Політика