prorosiyski-diversanti-planuvali-proniknuti-do-moldovi-pid-viglyadom-ubolivalnikiv-iz-serbiyi

Проросійські диверсанти планували проникнути до Молдови під виглядом уболівальників із Сербії

 • 262914 переглядiв

Цитата

«Спочатку планувалося, що до нашої країни приїдуть уболівальники збірної Сербії. Завдяки зусиллям спецслужб, задовго до того, як з'явилася інформація, надана Зеленським, збірна Сербії гратиме за порожніх трибун - бо так планували ввести диверсантів», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Портал N1 інформує, що молдовська влада відмовила у в'їзді в країну групі із 12 громадян Сербії.

Додамо

росія хоче здійснити державний переворот у Молдові, заявила у понеділок президент країни Майя Санду. Санду закликала до посилення заходів безпеки у Молдові після того, як проєвропейський уряд пішов у відставку минулого тижня.

«План передбачав саботаж і військову підготовку людей, замаскованих під цивільних осіб, для проведення насильницьких дій, нападів на урядові будівлі та захоплення заручників», - заявила Санду журналістам на пресконференції в понеділок.

Вона додала, що громадяни росії, Чорногорії, білорусі та Сербії будуть серед тих, хто в'їде до Молдови, щоб спробувати спровокувати протести у спробі «змінити законний уряд на нелегітимний уряд, контрольований російською федерацією, щоб зупинити процес інтеграції до ЄС».

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС вніс рф до "чорного списку" податкових гаваней

     • 765298 переглядiв