ukenru
prooperovanogo-aktivista-mikhaylika-vipisali-z-nimetskoyi-kliniki

Прооперованого активіста Михайлика виписали з німецької клініки

 • 8464 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Одеського активіста Олега Михайлика, який нещодавно переніс операцію після скоєння замаху на його життя, виписали з лікарні в німецькому Мюнхені. Про це сам активіст написав у Facebook, передає УНН. 

"Саме сьогодні мене нарешті виписали з клініки в Мюнхені після вилучення кулі найманого вбивці разом з частиною моїх легенів. Мені ще доведеться затриматися в Німеччині. Як мінімум до тих пір, поки лікарі не знімуть операційні шви", - йдеться у повідомленні.

Активіст зазначив, що якщо йому дозволить стан здоров'я, він планує на цьому тижні провести ряд зустрічей у Німеччині.

Олег Михайлик також зазначив:"Зустрічі дуже важливі для мене, для нас з вами. Хочу довести для розуміння західними партнерами та журналістами того, що дійсно зараз відбувається в Одесі і в Україні. Я налаштований рішуче та впевнений, що Україна заслуговує більшого, аніж має зараз: після двох революцій, стількох жертв на Майдані та у зоні бойових дій".

Нагадаємо, у німецькому місті Мюнхен операція з видалення кулі з легені одеського політичного активіста Олега Михайлика, на якого у вересні 2018 року було скоєно замах, тривала майже 5 годин.

Як повідомляв УНН, 11 січня Михайлику під час операції у Німеччині дістали кулю з легені.

Нагадаємо, у вересні 2018 року в Одесі стріляли в політичного активіста Олега Михайлика.

У його грудях довго залишалася куля. Медики казали, що дістануть її, як тільки це стане можливим. Як повідомили адвокати, кулю діставатимуть за кордоном.

Поліція затримала трьох підозрюваних у злочині. Усі вони – іноземці. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Сам Михайлик заявив про конфлікт із міською владою, а замах пов’язує зі своїм громадсько-політичним життям.

У листопаді з СІЗО був звільнений інвалід 1-ї групи Торніке Герасін (Нагладзе), який провів там два місяці за підозрою в замаху на активіста.

Українські Національні Новини

Суспільство