ukenru
prokuror-vstanoviv-fakti-zatyaguvannya-zakhistom-oznayomlennya-iz-materialami-u-spravi-v-yanukovicha

Прокурор встановив факти затягування захистом ознайомлення із матеріалами у справі В.Януковича

 • 9553 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Прокурор військової прокуратури ГПУ Руслан Кравченко заявив про факти затягування ознайомлення з матеріалами досудового розслідування у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича. Про це він заявив під час спілкування з журналістами, передає кореспондент УНН.

“Мною встановлено факти затягування із процедурою щодо ознайомлення (із матеріалами справи - ред.) захисниками (В.Януковича - ред.). За 15 днів захисники приходили тільки по 3 рази кожний. Після встановлення судом конкретних строків, після ознайомлення з цими строками, наприклад це буде 10-15 днів, ми маємо право складати обвинувальний акт і направляти його до суду для розгляду по суті”, — зазначив Р.Кравченко.

Як повідомляв УНН, сьогодні Печерський районний суд Києва розгляне клопотання ГПУ щодо строків ознайомлення з матеріалами справи В.Януковича.

Як повідомляв УНН, Печерський районний суд Києва надав дозвіл військовій прокуратурі на здійснення спеціального (заочного) досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді.

28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України Віктору Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст. 110, ч.5 ст. 27, ч.2 ст. 437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика