ukenru
prokuratura-krimu-porushuvatime-spravu-schodo-a-artemenka-m-dzhemilyev

Прокуратура Криму порушуватиме справу щодо А.Артеменка — М.Джемілєв

 • 10286 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Прокурор Автономної Республіки Крим порушуватиме справу щодо народного депутата Андрія Артеменка за статтею “замах не територіальну цілісність України”. Про це повідомив лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв журналістам у парламенті, передає УНН з посиланням на прес-службу БПП.

“Я сьогодні розмовляв з прокурором Автономної Республіки Крим і він буде порушувати у зв’язку з цим кримінальну справу за статтею “замах на територіальну цілісність України”", — повідомив М.Джемілєв.

При цьому лідер кримськотатарського народу не виключив, що “ця історія зроблена під диктовку Росії”.

“Не виключаю, що вся ця історія зроблена під диктовку Росії. Це їхня стратегія — вкидається якась ідея, щоб промацати ставлення тих чи інших політичних структур до цієї пропозиції. Тому не виключаю, що у цього депутата була якась домовленість з російськими технологами”, — підсумував М.Джемілєв.

Як повідомляв УНН, голова ВР Андрій Парубій оголосив про виключення нардепа А.Артеменка зі складу Радикальної партії.

Нагадаємо, фракція Радикальної партії вирішила виключити Артеменка зі свого складу за його пропозицію передати Крим в оренду Росії.

Зокрема, 20 лютого, видання The New York Times повідомило, що за тиждень до того, як Майкл Флінн пішов з поста радника президента США з нацбезпеки, йому була передана пропозиція нардепа від РПЛ Андрія Артеменка щодо скасування президентом Дональдом Трампом санкцій проти Росії.

Українські Національні Новини

Політика