prodav-osobnyak-printsu-garri-ta-malo-ne-doviv-ekonomiku-rf-do-kolapsu-pomer-milyarder-grishin

Продав особняк принцу Гаррі та мало не довів економіку рф до колапсу: помер мільярдер грішин

 • 5838852 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Помер російський мільярдер і колишній співвласник "РосЄвроБанку" сергій грішин, передає УНН із посиланням на Telegram-канал Baza.

Деталі

За даними Telegram-каналу, близько місяця тому колишній співвласник "РосЄвроБанку" був госпіталізований із порушенням мозкового кровообігу. За даними Baza, він помер 6 березня.

грішин відомий тим, що за 15 мільйонів доларів продав свій особняк у Санта-Барбарі британському принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл.

Також грішин стверджував, що ледве не довів економіку росії до економічного колапсу у 90-х, вигадавши схему авізо. Звертаючись у 2018 році до тодішнього глави США Трампа з проханням надати американське громадянство, грішин заявляв, що в Естонії та росії вкрав так багато грошей, що навіть не може назвати точну суму, бо цього не знає ніхто.

"Багато хто думає, це чеченці придумали схему з авізо. Це не так. Її вигадав я. Це була найбільша схема шахрайства, бо ніхто не знав точно скільки грошей вкрадено. Я знайшов потрібних людей у Центробанку рф та в естонських банках. Від імені естонських банків я виготовляв дублікат авізо, начебто оригінал загублений. Сума в Авізо була написана та, яку мені хотілося. Вона була повністю підроблена і нічим не була підкріплена", — розповідав грішин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У рф помер голова компанії з виробництва носіїв для "Калібрів" Бузаков

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Кожен другий малий бізнес в Україні відкривають жінки

     • 1048313 переглядiв