ukenru
prikhovaniy-sabotazh-ta-vidkriti-vidmovi-okupanti-vse-bilshe-ignoruyut-nakazi-pro-nastup-gur

Прихований саботаж та відкриті відмови: окупанти все більше ігнорують накази про наступ - ГУР

 • 221415 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. У підрозділах окупаційних військ росії, зокрема, і з Чечні, зростає невдоволення участю в бойових діях, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, пише УНН.

Цитата

"Російські окупанти все частіше відмовляються від виконання наказів командування проводити активні наступальні дії на території України", - сказано у повідомленні.

Деталі

За даними воєнної розвідки України, "попри прихований саботаж, кілька підрозділів 70-го гвардійського мотострілецького полку вже відкрито відмовилися брати участь у війні та висунули вимогу повернути їх у місця постійної дислокації".

"Командири частин всіляко намагаються приховати факти непокори. Найбільш активних військовослужбовців, які вимагають повернення на територію росії, сподіваючись на їхню швидку загибель, відправили на найбільш небезпечну ділянку фронту", - вказують у ГУР.

Для виявлення та нейтралізації ініціаторів відмови від участі у війні, як зазначається, "у відділі фсб 58 загальновійськової армії вирішили наповнити підрозділи 70 полку своїми позаштатними агентами та інформаторами".

У ГУР вказують, що 70 гвардійський мотострілецький полк 42 мотострілецької дивізії 58 загальновійськової армії південного військового округу (в/ч 71718) - місто Шалі, Чеченська республіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ССО знищили тактичну групу "кадирівців" під час спроби штурму в Донецькій області

Українські Національні Новини

Суспільство