ukenru
prikhilniki-maduro-viyshli-na-antiimperialistichniy-marsh-v-karakasi

Прихильники Мадуро вийшли на "антиімперіалістичний марш" в Каракасі

 • 8438 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Масову ходу на підтримку політики президента Венесуели Ніколаса Мадуро організовано в суботу в Каракасі. Про це повідомляє УНН з посиланням на телеканал Telesur.

Йдеться про третій великий "антиімперіалістичний марш" з початку березня, коли в країні почалися масштабні відключення електрики.

Відомостей про кількість учасників демонстрації оприлюднено не було. Раніше до демонстрантів звернувся Мадуро. "Наповнімо разом радістю і народним колоритом вулиці Каракаса, щоб підтвердити антиімперіалістичний настрій Венесуели, - написав він у Twitter. - В постійній мобілізації ми продовжуємо захищати мир і національну незалежність".

Венесуельська опозиція в суботу також вивела на вулиці своїх прихильників. Відомостей про зіткнення між учасниками маніфестацій не надходило.

Нагадаємо, дії уряду Венесуели проти лідера опозиції Хуана Гуайдо стали б “останньою помилкою” президента Ніколаса Мадуро. Про це заявив в п’ятницю в ході телефонного брифінгу для журналістів представник адміністрації США високого рангу

Українські Національні Новини

Новини Світу