ukenru
prezident-yevrokomisiyi-vidpovila-na-privitannya-zelenskogo-chekayu-osobistoyi-zustrichi

Президент Єврокомісії відповіла на привітання Зеленського: чекаю особистої зустрічі

 • 10866 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Президент Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн відповіла на привітання з днем народження, які висловив Президент України Володимир Зеленський. Вона зазначила, що чекає найближчої особистої зустрічі. Про це вона написала у Twitter, передає УНН.

"Дякую, Зеленський, за ваші добрі побажання. Наш нещодавній саміт дав хороший поштовх і без того дуже міцному партнерству між ЄС та Україною. Хороший подарунок на день народження. Я з нетерпінням чекаю найближчої особистої зустрічі", - написала Урсула фон дер Ляєн.

Як повідомляв УНН раніше, Президент України Володимир Зеленський привітав з днем народження президента Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн, а також висловив бажання щодо особистої зустрічі.

Нагадаємо, 6 жовтня у Брюсселі відбувся 22-й саміт Україна-ЄС. Українську сторону у заході очолював Президент Зеленський, від ЄС було заплановано участь президента Європейської ради Шарля Мішеля та фон дер Ляєн.

Водночас, 5 жовтня стало відомо, що президент Європейської комісії пішла на самоізоляцію після контакту з хворою на COVID-19 особою.

Українські Національні Новини

Політика