prezident-ukrayini-obgovoriv-z-premyerom-kanadi-situatsiyu-na-fronti

Президент України обговорив з премʼєром Канади ситуацію на фронті

 • 114473 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Під час вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив, що мав розмову з премʼєр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Представники обох країн обговорили допомогу Україні, зокрема, фінансову — кошти на закупівлю газу. Про це інформує УНН.

Деталі

Очільники держав обговорили про подальшу підтримку України, а також різні безпекові питання, зокрема російські ракетні удари, оборонну допомогу, тренування наших військових, перспективи розвитку ситуації на полі бою, відновлення критичної інфраструктури перед зимовим періодом. Однією із тем стала фінансова — Канада виділила Україні кошти на закупівлю газу.

Цитата

"Я вдячний пану Премʼєр-міністру за вже надану нам підтримку, зокрема фінансову, за кошти на закупівлю газу. І за розуміння тих кроків, які ми маємо зробити, щоб зламати терористичні плани Росії", — зазначив Президент.

Раніше

Як раніше повідомляв УНН, у серпні до державного бюджету України надійшло 450 млн канадських доларів (350 млн доларів США) кредиту на пільгових умовах від Канади.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі