ukenru
prezident-rozpochav-vistup-zi-schorichnim-poslannyam-do-radi

Президент розпочав виступ зі щорічним посланням до Ради

 • 4964 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Президент України Петро Порошенко розпочав виступ з трибуни парламенту зі щорічним посланням до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України, передає кореспондент УНН

На початку виступу Президент згадав про те, що сьогодні ВР голосуватиме за зміни до Основного закону про незворотність курсу на набуття членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору, і закликав їх підтримати ці зміни.

Додамо, сьогодні парламентарів очікує робота над низкою важливих законопроектів. Зокрема, це проект закону про внесення змін до Конституції України щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору (9037).

Також парламентарі повинні розглянути проекти постанови про подальшу роботу над законопроектом про внесення змін до Конституції України щодо недоторканності народних депутатів України (7203/П1; 6773/П1).

Ще одним з питань, які мають розглянути народні депутати, є питання щодо звільнення з посади членів Центральної виборчої комісії та призначення нових членів ЦВК.

Українські Національні Новини

Політика