ukenru
predstavniki-kndr-i-ssha-yidut-do-singapura-gotuvati-zustrich-trampa-z-kim-chen-inom

Представники КНДР і США їдуть до Сінгапура готувати зустріч Трампа з Кім Чен Ином

 • 9105 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Офіційні представники з Північної Кореї та Сполучених Штатів відправились до Сінгапура, в рамках підготовки до зустрічі між лідерами США Дональдом Трампом і КНДР Кім Чен Ином, передає УНН з посиланням на Reuters.

Заступник голови правлячої Трудової партії Кореї Кім Ен Чол має відвідати Сполучені Штати в середу після переговорів з китайськими представниками в Пекіні, повідомляють місцеві корейські ЗМІ, посилаючись на неназване джерело.

Начальник апарата Північнокорейського лідера Кім Чен Ина, Кім Чан Сон, тим часом, вилетів до Сінгапуру через Пекін в понеділок увечері, повідомляє японське місцеве телебачення.

У той же час американська команда вирушила в Сінгапур, щоб зустрітися з північнокореськими представниками, повідомили у Білому Домі.

Офіційні представники США, в тому числі заступник начальника штабу Білого дому Джо Хагін, у понеділок ввечері вилетіла з американської авіабази Йокота в Японії до Сінгапуру.

У звітах вказується, що планування історичного саміту, спочатку запланованого на 12 червня, просувається вперед після того, як Трамп скасував його минулого тижня.

Як раніше повідомляв УНН, попри те, що двома днями раніше президент США Дональд Трамп направив Кім Чен Ину послання, в якому поінформував його про неможливість зустрічі через ворожих заяв Пхеньяна американський лідер заявив, що його команда як і раніше орієнтуються на проведення першого в історії американо-північнокорейського саміту 12 червня в Сінгапурі, підготовка до нього ведеться в позитивному ключі.


Українські Національні Новини

Новини Світу