ukenru
predstavniki-dnr-spodivayutsya-vidvidati-svoyikh-polonenikh-na-pidkontrolniy-ukrayini-teritoriyi

Представники "ДНР" сподіваються відвідати своїх полонених на підконтрольній Україні території

 • 10011 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Представники так званої "Донецької Народної Республіки" після візиту депутата Верховної ради України Надії Савченко в макіївській колонії сподіваються отримати доступ до полонених прихильникам ДНР. Про це заявила "омбудсмен "ДНР" Дар'я Морозова, передає УНН з посиланням на один із сепаратистських ресурсів.

"Хотілося б бачити відповідні кроки від української сторони. Ми чекаємо того щоб і представники "Республіки" зможуть отримати доступ до місць, де утримуються "наші" хлопці...ми хочемо переконатися в тому, що до них не застосовуються незаконні методи дізнання, і умови утримання наших прихильників дійсно свідчать про гуманізм київської влади", - заявила вона.

Нагадаємо, народний депутат Надія Савченко, після перебування в окупованому Донецьку, оприлюднила поіменний список і розташування в камерах українських військовополонених.

Як повідомляв УННнародний депутат Надія Савченко підтвердила, що перебуває у Донецьку та повідомила про умови і стан українських військовополонених.

Українські Національні Новини

Суспільство