ukenru
pravookhoronni-organi-robitimut-nastup-na-organizovanu-zlochinnist-na-zaporizhzhi-avakov

Правоохоронні органи робитимуть наступ на організовану злочинність на Запоріжжі – Аваков

 • 15613 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Правоохоронні органи згуртувалися для боротьби з організованою злочинністю, зокрема, будуть робити наступ на 6 угрупувань у Запорізькій області. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає УНН із посиланням на пресслужбу МВС.

"Ми домовилися про системний наступ на організовану злочинність. Сьогодні професійно розібрали багато ситуацій і конкретних схем. Наша філософія – "віджимати" організовану злочинність і злочинні манери з повсякденного життя запорізьких громадян. Повинно бути безпечно, зрозуміло і конкретно", - сказав Аваков.

За його словами, сьогодні керівники правоохоронних органів зібралися разом, щоб побороти організовану злочинність, яка "згуртувала" людей і спробувала перетворити Запорізьку область в центр криміногенних подій в Україні.

"Очільник МВС розповів, що мова йде про 6 організованих злочинних угруповань, які функціонують у Запорізькій області. І ще одне угруповання з Дніпропетровської області, яке впливає на деякі події у цьому регіоні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як повідомляв очільник МВС Арсен Аваков, "злодії в законі" в Україні контролюють 80% випадків викрадень автомобілів і приблизно 60% квартирних крадіжок.

Українські Національні Новини

Політика