pratsiuvala-vorozha-artyleriia-ta-drony-kamikadze-rosiiany-protiahom-dnia-dva-razy-obstrilialy-nikopolshchynu-ye-poshkodzhennia

"Працювала" ворожа артилерія та дрони-камікадзе: росіяни протягом дня два рази обстріляли Нікопольщину, є пошкодження

 • 23811 переглядiв

Російські війська двічі протягом дня атакували Нікопольський район Дніпропетровської області, використовуючи важку артилерію та безпілотники-камікадзе, пошкодивши приватний будинок та гараж, але обійшлося без жертв.

У Дніпропетровській області російські війська протягом дня двічі атакували Нікопольщину з використанням важкої артилерії та дронами-камікадзе, пошкоджені приватний будинок і гараж, повідомлень про жертви не надходило. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише УНН.

"По Нікопольському району сьогодні знову працювала ворожа артилерія. Протягом дня було два обстріли. А ще агресор здійснив сім атак дронами-камікадзе і скинув боєприпас з БпЛА. Під удар потрапили сам Нікополь і Мирівська громада. Пошкоджені приватний будинок і гараж", - повідомив Лисак.

Він зазначив, що постраждалих немає.

Нагадаємо

У Дніпропетровській області російські війська вночі атакували Нікопольщину з використанням важкої артилерії та вранці - дронами-камікадзе, повідомлень про жертви не надходило.

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі

Сили ППО знищили ворожу ракету Х-59 над Криворізьким районом

 • 25577 переглядiв