ukenru
pozhezha-v-prytulku-dlia-bizhentsiv-u-berlini-zghoriv-namet-de-meshkaly-ponad-try-sotni-ukraintsiv

Пожежа в притулку для біженців у Берліні: згорів намет де мешкали понад три сотні українців

 • 50800 переглядiв

У наметовому містечку українських біженців на території колишнього аеропорту Тегель у Берліні сталася масштабна пожежа, в результаті якої згорів намет площею 1000 квадратних метрів, в якій перебувало до 380 біженців, але ніхто серйозно не постраждав.

У Берліні на місці колишнього аеропорту Тегель спалахнула масштабна пожежа в наметовому містечку українських біженців. За даними пожежної служби Берліна згорів цех легкої конструкції площею близько 1000 квадратних метрів. Ніхто з людей не постраждав, пише УНН

Деталі

Зазначається, що згорів будинок для біженців, який мав місткість до 380 осіб, однак фактично там проживала 301 людина. Враховуючу локацію, цю пожежу було видно за кілька кілометрів.

Як повідомили у пожежній частині, мешканці змогли вчасно залишити цех , де сталось загоряння. 

Надзвичайно рада, що під час пожежі ніхто не постраждав. … Охорона діяла швидко і зважено, вивела всіх у безпеку і таким чином врятувала життя. Надзвичайники швидко прибули на місце і загасили пожежу. 

- сказала Сенаторка із соціальних питань Джансел Кізілтепе, яка прибула у табір для біженців

Речник пожежної служби заявив, що ніхто з людей серйозно не постраждав. Однак у поліції зауважили, що є кілька людей з підозрою на отруєння димом.

Причина пожежі поки невідома.

Мешканців згорілого холу вже забезпечили альтернативним житлом. Про це журналістам повідомила речниця LAF. У приміщенні, яке розраховане на 7000 осіб, зараз проживає близько 4500 осіб. Тому місця у таборі достатньо. 

Тетяна Салганік

Суспільство