potribno-zmusyty-putina-povazhaty-nashu-svobodu-zelenskyi--2

Зеленський пояснив, що впливає на терміни отримання допомоги від США

 • 27599 переглядiв

Президент Зеленський отримав позитивні сигнали від американських лідерів щодо підтримки України, хоча на час їх отримання впливає внутрішня політика США.

Президент Володимир Зеленський  заявив, що отримав позитивний сигнал від США щодо допомоги Україні, проте внутрішньо-політична ситуація впливає на її терміни. Про це він сказав під час спільної пресконференції з учасниками Саміту країн Північної Європи, передає кореспондент УНН.

"З конгресменами, сенаторами, з представниками обох партій і з Адміністрацією президента і з ним особисто й від спікера США, я отримав позитивний сигнал щодо підтримки України допомогою США. Є вплив щодо термінів, вплив внутрішньо-політичної ситуації, безумовно він є, але впевненість у всіх є", - сказав Зеленський.

Доповнення

Президент США Джо Байден заявив, що потрібно змінювати імміграційну систему в США і його команда працює з демократами та республіканцями в Конгресі для того, щоб досягнути прийнятного компромісу.

Раніше повідомлялося, що речник Палати представників США від Республіканської партії Майк Джонсон погрожує відмовитися від підтримки нового фінансування допомоги Україні, якщо Білий дім не погодиться посилити безпеку кордонів.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі