potribno-rozshyryty-zonu-zastosuvannia-kuleba-zaklykav-yes-vidkynuty-irratsionalni-strakhy-shchodo-udariv-na-rosiiskii-terytorii

"Потрібно розширити зону застосування": Кулеба закликав ЄС "відкинути ірраціональні страхи" щодо ударів на російській території

 • 26478 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав країни ЄС відкинути страхи щодо ударів по військових цілях рф. Він наголосив на необхідності розширити зону застосування таких ударів для пришвидшення завершення війни.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба наголосив під час засідання Ради міністрів закордонних справ ЄС на необхідності "відкинути ірраціональні страхи" щодо українських ударів по легітимних військових цілях на російській території і вказав на необхідність "розширити зону застосування", повідомили УНН в МЗС України.

Деталі

Очільник МЗС, як повідомляється, "наголосив на необхідності відкинути ірраціональні страхи щодо українських ударів по легітимних військових цілях на російській території, зокрема по місцях концентрації російських військ і техніки, військових аеродромах, складах озброєння та логістичних центрах". 

"Ці удари є повністю правомірними з точки зору міжнародного права і можуть реально пришвидшити завершення війни. Деякі рішення з цього приводу вже були ухвалені. Вони допомогли нам зірвати російський наступ на Харків. Нам потрібно зробити подальші кроки і розширити зону застосування", – зазначив міністр.

росія щомісяця скидає до 3500 керованих авіабомб на Україну - Кулеба22.07.24, 14:02

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі