ukenru
post-novogo-kreativnogo-direktora-cholovichoyi-liniyi-louis-vuitton-vpershe-pislya-smerti-verdzhila-ablo-zayme-farrell-vilyams

Пост нового креативного директора чоловічої лінії Louis Vuitton вперше після смерті Верджіла Абло займе Фаррелл Вільямс

 • 798876 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Фаррелл Вільямс тепер очолить дизайн чоловічого одягу Louis Vuitton, змінивши Вірджіла Абло і ставши після свого попередника другим чорношкірим, який узяв на себе цю роль, інформує УНН.

Абло помер від раку у листопаді 2021 року, і з того часу його місце залишалось вакантним.

Деталі

Глава Louis Vuitton П'єтро Беккарі похвалив «творче бачення 49-річного Фаррелла за межами моди», заявивши, що воно приведе лейбл «до нового і дуже захоплюючого розділу».

Крім співпраці з такими брендами, як Adidas, Diesel, Chanel і Moncler, автор пісень, продюсер і виконавець вже співпрацював з Louis Vuitton, у тому числі у 2008 році над лінією ювелірних виробів та сонцезахисних окулярів.

У 2016 році Вільямс став співвласником джинсового бренду G-Star Raw, а також співзасновником японського виробника одягу Billionaire Boys Club.

Доповнення

Вільямс народився 5 квітня 1973 року в прибережному американському місті Вірджинія-Біч, Вільямс і його друг дитинства Чад Хьюго прославилися в 1990-х роках як дует The Neptunes.

Їх шорт-лист спільних робіт включає Гвен Стефані, Келіс, Jay-Z, Джастіна Тімберлейка, Мадонну та Снуп Догга. Вільямс також працював з такими великими виконавцями, як Maroon 5, Shakira, Daft Punk.

Він номінант на «Оскар» із 13 перемогами на «Греммі». Минулого року його було введено до престижної Зали слави авторів пісень у складі The Neptunes.

Українські Національні Новини

Новини Світу