poslannya-zelenskogo-do-vr-bulo-emotsii-nim-i-malo-peredviborchii-motiv-politolog

Послання Зеленського до ВР було емоційним і мало передвиборчий мотив – політолог

 • 13951 переглядiв

“Якщо в загальних рисах, то на що б я звернув увагу – це не просто класичне послання до ВР. Зеленський сам відзначив, що це, в першу чергу, звіт про виконання його програми. Думаю, що для Зеленського дуже важливо відзвітувати про те, що він обіцяв і що зі своїх обіцянок він зробив”, - наголосив Фесенко.

На думку політолога, мотив відзвітувати був важливий для Зеленського, адже йому дуже не подобається критика в свою адресу, коли дорікають, що та чи інша обіцянка не виконана.

“От що цікаво – це було в першу чергу звернення не до парламентарів, а до народу, як він сказав на початку. До народу, до громадян, до виборців. Я думаю, що передвиборчий мотив, в принципі, присутній в цьому виступі”, - додав політолог.

Також він відзначив багато дискусій про мир, де Зеленський докладно розповів, що зробив і що далі буде робити.

“А щодо парламентарів, тут, на мій погляд, було більше полеміки. Я б також відзначив, що це був дуже емоційний виступ і дуже полемічний. Він полемізував своїми опонентами, при чому давав зрозуміти, що більшість його опонентів знаходиться у залі ВР. Отака подвійність – звернення до народу, а полеміка з депутатами”, - наголосив Фесенко.

За його словами, змістовним виступ був і щодо цілей на майбутнє.

“Я от бачу, що він багато уваги приділив виконанню саме президентських повноважень, зокрема, стосовно армії, нацбезпеки. І про зовнішню політику багато казав, акцентував увагу на створенні “Кримської платформи”, на боротьбі за повернення Криму. І тези, які спрямовані в майбутнє, тут теж багато чого було”, - підсумував політолог.

Нагадаємо, Президент Зеленський звернувся з посланням до ВР, охопивши в своєму виступі боротьбу з COVID-19, Донбас, Крим та державний бюджет.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЗМІ: США розширюють санкції проти "Північного потоку-2"

     • 13725 переглядiв

    З початку року в Україні вилучили понад 5 тонн наркотиків

     • 19588 переглядiв

    Соціологи назвали п'ятірку партій-лідерів на виборах у Києві

     • 20564 переглядiв