ukenru
popri-rezhim-tishi-boyoviki-vidkrili-vogon-po-pozitsiyakh-os-poraneno-biytsya

Попри "режим тиші" бойовики відкрили вогонь по позиціях ОС, поранено бійця

 • 10248 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили один обстріл позицій Об’єднаних сил, внаслідок якого поранено українського військовослужбовця. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні, 25 липня, окупанти все ж таки застосували зброю. При цьому, внаслідок ворожого прицільного обстрілу є один поранений український воїн", - сказав Гуцуляк.

З його слів, о 00:17 російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета по наших оборонцях села Причепилівка. Обстріл окупанти вели протягом 8 хвилин з напрямку від села Жолобок.

За наявною інформацією, станом на 12:30, інших ворожих обстрілів на лінії бойового зіткнення не зафіксовано.

У Міноборони нагадали, що з опівночі 21 липня 2019 року уздовж всієї лінії розмежування в районі проведення ООС у Донецькій та Луганській областях встановлено "режим тиші", що передбачає обопільне припинення ведення вогню з будь-яких видів озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил неухильно дотримуються "режиму тиші", підкреслили у відомстві.

Як повідомляв УНН, 24 липня збройні формування Російської Федерації та її найманці дотримувалися сталого режиму припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП