ukenru
pomerla-vidoma-aktrisa-etel-eyler

Померла відома актриса Етель Ейлер

 • 16612 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. У США на 89 році життя померла відома актриса та співачка Етель Ейлер, яка відома за роль в "Шоу Косбі" та "Тілоохоронець". Про це повідомляє УНН із посиланням на The Hollywood Reporter.

Як зазначається, Ейлер померла в каліфорнійському місті Лома-Лінда 18 листопада цього року. Інформація про її смерть з’явилася тільки 21 грудня.

Довідка УНН: Етель Ейлер народилася в Вістлері, штат Алабама, 1 травня 1930 року. У 1957 році відбувся її дебют на Офф-Бродвей в мюзиклі Ленгстона Хьюза “Просто Небесний”. Пізніше в тому ж році вона дебютувала на Бродвеї в якості дублера Ліни Хорн в мюзиклі “Ямайка”, який став багаторазовим номінантом на премію “Тоні”.

Ейлер запам’яталася глядачам роллю в “Шоу Косбі”. Окрім цього, вона з’являлася в таких фільмах, як “Тілоохоронець” і “Дев’ять з половиною тижнів”. Також актриса знялася в серіалах “Мелроуз-Плейс”, “Друзі” і “Клієнт завжди мертвий”.

Нагадаємо, відомий актор Кен Беррі, який зіграв в комедійному телесеріалі “Шоу Енді Гріффіта”, помер 1 грудня у США на 86-му році життя.

Українські Національні Новини

Новини Світу