ukenru
polyaku-visunuli-obvinuvachennya-za-pobittya-ukrayintsya-u-gdansku

Поляку у Гданську висунули обвинувачення за побиття українця

 • 9683 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. У Ґданську у Польщі висунули обвинувачення чоловіку за побиття і образу українця, що сталося наприкінці минулого року у міській електричці, передає УНН з посиланням на Польське радіо.

"Ґданська поліція висунула 28-річному поляку обвинувачення у побитті та образі громадянина України. Інцидент стався 21 грудня минулого року у потязі швидкісної міської залізниці Триміста (SKM). Чоловіка вдалося опізнати після публікації у мас-медіа його зображення. Поліція шукає його знайомого, який також причетний до побиття", - йдеться в повідомленні.

Речниця міської комендатури поліції у Ґданську Каріна Камінська напередодні повідомила, що затриманому загрожує до трьох років ув’язнення. Також відома особа другого чоловіка, який брав участь у побитті, тому його затримка це питання часу.

Нагадаємо, чотирьох громадян України, які заробляли на іноземцях, допомагаючи їм обманом легалізуватися в Польщі, затримали у Любліні. Як пише видання, поки триватиме розслідування, затримані за рішенням суду щонайменше три місяці проведуть за гратами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП