ukenru
poltorak-rozpoviv-chi-vede-peremovini-z-zelenskim-schodo-zberezhennya-posadi

Полторак розповів, чи веде перемовини з Зеленським щодо збереження посади

 • 13366 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що не тримається своєї посади і що не веде переговорів із кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським з цього питання. Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів під час 12-го Київського безпекового форуму, передає кореспондент УНН.

"Давайте пройдуть вибори, а потім ми прийматимемо рішення", - сказав Полторак, відповідаючи на запитання про те, чи залишиться він в уряді, якщо президентом стане кандидат Володимир Зеленський.

На запитання журналіста про те, чи вів із ним перемовини кандидат у президенти України Володимир Зеленський, міністр зазначив: "Ні, ніяких перемовин".

"Я міністр оборони зараз, у цьому уряді. Час покаже, але я – цивілізована людина і не тримаюсь за своє місце в жодному уряді. Треба було звільнитись зі служби? Я звільнився, тому що це заважало реформі Міністерства оборони. Я не тримаюсь за місце", - додав він.

Нагадаємо, минулого року міністр оборони Степан Полторак отримав три мільйони гривень виплат від Міністерства оборони у вигляді зарплати і допомоги при звільненні з військової служби.

Українські Національні Новини

Політика