polski-fermery-planuiut-rozblokuvaty-odyn-z-punktiv-propusku-na-kordoni-z-ukrainoiu

Польські фермери планують розблокувати один з пунктів пропуску на кордоні з Україною

 • 36573 переглядiв

Польські фермери, які заблокували кордон з Україною, планують сьогодні з 20:00 розблокувати пункт пропуску Зосин-Устилуг, тимчасово призупинивши свій протест і дозволивши рух автотранспорту без ускладнень.

Польські фермери, які блокують кордон з Україною, планують сьогодні розблокувати пункт пропуску "Зосин-Устилуг". Про це повідомляє УНН з посиланням на Державну митну службу України.

Деталі 

Попередньо фермери готові розблокувати один з пунктів пропуску після 20.00.

За інформацією польської сторони, сьогодні, 21 березня, з 20:00 год. тимчасово припиняється протест, повʼязаний з частковим обмеженням руху транспортних засобів перед пунктом пропуску "Зосин". Повідомляється, що рух буде здійснюватися без ускладнень

- заявив в Державній митній службі. 

Україна та Польща близькі до вирішення імпортного конфлікту08.03.24, 18:00

Доповнення

У зв'язку з масштабними протестами польських фермерів, Укрзалізниця заявила, що дозволить пасажирам, які запізнилися на поїзд через протести фермерів у Польщі, сісти на інший потяг до України за наявними квитками з Перемишля, Любліна та Хелма.

Нагадаємо

Аби урегулювати протести Міністерство сільського господарства Польщі підписало з фермерами угоду про субсидії на тонну зерна і тимчасове закриття кордону з Україною для транзиту деяких сільськогосподарських продуктів з 1 квітня цього року.

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ціна золота встановила п'ятий рекорд за березень

     • 23224 переглядiв

    У Миколаєві пролунав вибух

     • 26329 переглядiв