polski-dalekobiinyky-znovu-zablokuvaly-proizd-vantazhivok-cherez-dorohusk-iahodyn

Польські далекобійники знову заблокували проїзд вантажівок через "Дорогуськ-Ягодин"

 • 32235 переглядiв

Польські далекобійники заблокували пропускний пункт "Дорогуськ-Ягодин", пропускаючи лише одну вантажівку на годину, але не перешкоджаючи автобусам та транспортуванню товарів першої необхідності.

В Польщі далекобійники сьогодні, 18 грудня, знову заблокували проїзд вантажівок через "Дорогуськ – Ягодин". Організатори протесту планують пропускати лише по одній вантажівці на годину. Про це УНН повідомляє із посиланням на Держприкордонслужбу. 

Сьогодні, після 15:00, польські перевізники розпочали акцію протесту на під’їзних шляхах до пункту пропуску "Дорогуськ – Ягодин". Про її початок інформація надійшла від прикордонної варти Республіки Польща. Організатори протесту планують пропускати лише по 1 вантажному автомобілю на годину

- йдеться у повідомленні ДПСУ.

Водночас, польські перевізники обіцяють пропускати транспортні засоби з вантажами безпекового та гуманітарного характеру та ті, які перевозять тварин, продукти, що швидко псуються тощо.

Окрім цього, за наявною інформацією, протестувальники не планують перешкоджати руху автобусів, вказали в ДПСУ. 

Доповнення

Протестувальники анонсували відновлення блокади пункту пропуску (ПП) "Дорогуськ-Ягодин" з 14:30 за київським часом у понеділок, 18 грудня. Також повідомлялось, що блокаду найбільшого на польсько-українському кордоні, проводитиме об'єднання польських фермерів "Об'єднане село". 

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Німеччина розмістить близько 5 тис. військових у Литві

     • 25783 переглядiв