ukenru
polonenomu-ukrayinskomu-moryaku-neobkhidniy-medichniy-oglyad

Полоненому українському моряку необхідний медичний огляд

 • 14830 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Українському морякові Василю Сороці, який знаходиться в військовому полоні в РФ, потрібно медогляд. Про це повідомив адвокат полоненого Сергій Бадамшін на своїй сторінці в соцмережі, передає УНН.

"Поранена рука так і не відновлюється. Болить. Набряк не спав. Залишилися осколки. Потрібно обстеження, вирішення питання по операції і реабілітації", - пише адвокат.

Сергій Бадамшін додав, що засмучений безвідповідальністю деяких лікарів. Незважаючи на неодноразові звернення, рекомендації по реабілітації і відновленню не дали, медичні документи за заявою не надані.

Раніше УНН повідомляв, що команда захисників полонених українських моряків оскаржила продовження арешту, який ухвалив Лефортовський районний суд Москви.

Нагадаємо, 25 листопада 2018 прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів "Бердянськ" і "Нікополь" і рейдового буксира "Яни Капу", які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в чорному морі в порт Маріуполя в Азовському морі.

Українські Національні Новини

Здоров'я