ukenru
politsiya-vidvorila-za-mezhi-krayini-kriminalnogo-avtoriteta

Поліція видворила за межі країни кримінального авторитета

 • 10085 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Сьогодні працівниками поліції в Хмельницькій області згідно рішення суду примусово із нашої країни був видворений кримінальний авторитет, громадянин Грузії на прізвище "Арчі". Про це у Facebook написав перший заступник глави Нацполіції — начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, передає УНН

"Сьогодні працівниками управління стратегічних розслідувань ГУНП в Хмельницькій області згідно рішення суду примусово із нашої країни був видворений щойно звільнений 20.12.2018 року із Шепетівської виправної колонії кримінальний авторитет, 1978 р.н., громадянин Грузії, з кримінальним прізвиськом "Арчі", який останні три роки відбував покарання в зазначеному виправному закладі за скоєння розбійних нападів в Рівненській області", – повідомив Аброськін.

За його словами, що ще сьогодні кримінальний авторитет планува після звільнення залишитись в країні.
"Сьогодні пішов перший, а в новому році всі іноземні злочинці-"туристи" після звільнення їхатимуть до своїх країн. Ми в цьому їм будемо дуже допомагати", - підсумував перший заступник глави Нацполіції.

Нагадаємо, в Києві працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції затримали чергового туриста-"злодій в законі" на прізвисько "Темо Сухумський".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП