ukenru
politsiya-povidomila-chomu-zakrili-spravu-pro-samogubstvo-voloshina

Поліція повідомила, чому закрили справу про самогубство Волошина

 • 7798 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Кримінальне провадження, розпочате за фактом самогубства військового льотчика та колишнього тимчасово виконуючого обов'язки директора "Миколаївського міжнародного аеропорту" Владислава Волошина, закрито у зв’язку з відсутністю доказів. Про це повідомив старший слідчий ОВС СУ ГУНП Миколаївської області капітан поліції Юрій Щербицький, передає УНН.

"У зв’язку з проведенням досудового розслідування 18.12.2018 прийнято рішення про закриття кримінального провадження у зв’язку з відсутністю складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 120 КК України", - зазначив Щербицький.

Він відзначив, що на підставі висновку експерта Донецького науково-дослідного інституту судової експертизи Міністерства юстиції України, не виявлено доказів про доведення Волошина до самогубства. Під час досудового розслідування ніякій особі про підозру повідомлено не було.

Нагадаємо, 18 березня у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство шляхом пострілу з бойового пістолету 29-річний Владислав Волошин. 

У березні в поліції заявляли про п'ять версій самогубства Волошина. Зокрема, раніше також називалися такі версії, як самогубство через взаємовідносини у родині; самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби у ЗСУ та нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю.

У вересні 2018 року поліція назвала три пріоритетні версії самогубства Волошина. 

Як повідомляв УНН, поліція закрила справу про самогубство Волошина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП