politsiya-ogolosila-pro-smert-zirki-filmu-chornoknizhnik-aktora-dzhuliana-sendza

Поліція оголосила про смерть зірки фільму «Чорнокнижник» актора Джуліана Сендза

 • 984022 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. У департаменті шерифа округу Сан – Бернардіно повідомили, що виявлені людські останки в гірському районі Каліфорнії належать британському акторові Джуліану Сендзу, який вважався зниклим безвісти. Актор відомий своїми головними ролями в таких фільмах, як «Кімната з видом» та «Чорнокнижник», повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Смерть актора Джуліана Сендза підтвердили у вівторок 27 червня, через п'ять місяців після того, як він зник безвісти під час сходження на засніжені гори на півдні Каліфорнії. Людські рештки виявили туристи 25 червня неподалік місця зникнення Сендза, після проведення експертизи поліція підтвердила, що вони належать акторові. Йому було 65. Причини смерті правоохоронці ще з’ясовують, зазначає видання.

Доповнення

Джуліан Сендз, завзятий альпініст, пропав безвісти 13 січня. Він самостійно вирушив у похід у гори Сан-Габріель, приблизно за 80 км на північний схід від Лос-Анджелеса. Ця місцевість є популярним місцем для лижників, альпіністів і туристів. Але тоді влада попередила, що через зимові шторми сильний сніг зробив цей район небезпечним для відпочинку на природі. Сигнал мобільного телефону, виявлений 15 січня показав, що Сендс прямує до хребта Маунт-Балді, і це був останній зафіксований момент життя Сендза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський актор Джуліан Сендс зник безвісти у горах Каліфорнії

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі