politsiia-pokazala-naslidky-padinnia-ulamkiv-rakety-na-dnipropetrovshchyni

Поліція показала наслідки падіння уламків ракети на Дніпропетровщині

 • 23084 переглядiв

Внаслідок російської ракетної атаки на Дніпропетровську область постраждали люди, в тому числі дитина, а також були пошкоджені цивільні будинки та транспортні засоби.

У поліції показали наслідки падіння уламків ракети на місто Дніпро та Дніпровський район. Через ворожу атаку по Дніпру та району постраждали люди: поліція працює на місці та документує наслідки воєнних злочинів рф. Серед потерпілих – неповнолітня дитина. Пошкоджень зазнали десятки приватних осель мирних мешканців та транспорт. Про це повідомили у пресслужбі поліції, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що 14 квітня близько 18.00 росіяни атакували місто Дніпро та Дніпровський район. Уламки ворожої ракети пошкодили домівки людей. У Любимівській громаді вибуховою хвилею пошкоджено автомобіль, який їхав дорогою - травмовано людей.

Поліцейські, рятувальники та всі профільні служби працюють на місцях падіння уламків, фіксують порушення законів та звичаїв війни з боку військових російської федерації.

Остаточні наслідки атаки наразі встановлюються слідчо-оперативними групами, правоохоронці фіксують та документують пошкодження.

Скоєні військовими рф злочини ретельно документуються в рамках ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Атака на Дніпро: кількість постраждалих збільшилась до 1214.04.24, 20:41

Лілія Подоляк

Війна

Популярні

Новини по темі

Атака на Дніпро: кількість постраждалих збільшилась до 12

 • 38867 переглядiв