poki-scho-ne-mozhu-kazati-publichno-reznikov-natyaknuv-pro-novu-zbroyu-ukrayinskogo-virobnitstva

"Поки що не можу казати публічно": Резніков натякнув про нову зброю українського виробництва

 • 612509 переглядiв

Цитата

«Ми виробляємо надзвичайно ефективну зброю. ПТРК «Стугна», ракети «Нептун» – це вже світові бренди. Ми маємо ще низку таких, проте я поки що не можу казати про них публічно», - повідомив міністр оборони.

Олексій Резніков наголосив - Україна вже налагодила виробництво бронежилетів, отож тепер може забезпечувати ними свою армію самостійно.

«На рівні уряду ми затвердили ракетну програму та програму розвитку ППО/ПРО. Я не можу казати про деталі, але йдеться про розвиток українського ВПК у контексті нових викликів. Чим більш самодостатньою буде Україна – тим більш надійною опорою вона буде в безпековій конструкції всієї Європи», – заявив Олексій Резніков.

Також міністр оборони України закликав іноземних партнерів інвестувати в українське виробництво та наголосив, що всі заяви партнерів свідчать про їх бажання підтримувати Україну на довгій дистанції.

Раніше

Міністр оборони України Олексій Резніков обговорив з міністром оборони Бельгії Людівін Дедондер перспективи подальшої співпраці, зокрема - у частині морського розмінування.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі