ukenru
podruzhzhya-z-avstraliyi-vigralo-v-lotereyu-zavdyaki-spontannomu-rishennyu

Подружжя з Австралії виграло в лотерею завдяки спонтанному рішенню

 • 7992 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Подружжя з Австралії виграло більше 700 тис. дол. у лотерею, передає УНН з посиланням на UPI.

Відомо, що вони грають в лотерею давно і регулярно.

"Ми з чоловіком, як правило, купуємо один білет на кожен суботній розіграш лотереї. Але в той день вийшло так, що кожен з нас купив білет. Я вирушила їх перевіряти, але вони не були виграшними. І я вирішила купити білет на розіграш в середу, чого раніше не робила", - розповіла переможниця.

Спонтанна покупка принесла австралійцям виграш розміром в понад 700 тис. дол. Як переможці розпорядяться грошовим призом поки не згадується.

Нагадаємо, лотерея - хороший спосіб поліпшити своє фінансове становище, впевнені дослідники. Їх теорію підтверджують і самі гравці, включаючи українців. Як показує практика, більшу частину грошей новоспечені мільйонери і мультимільйонери України витрачають на покупку житла, авто або подорожі.

Так, одна з переможниць "Лото-Забава" Наталія Левінцова (Харківська область), яка виграла 1 мільйон гривень, вирішила витратити лотерейний виграш на покупку житла.

А киянин Валерій Садовенко разом з дружиною вирішили витратити виграний в лотерею "Лото-Забава" 1 млн грн на ремонт у квартирі у себе і у дочки, а також відкласти гроші внучці на майбутнє.

Українські Національні Новини

Новини Світу