ukenru
podannya-na-deputata-m-dobkina-mozhe-buti-rozglyanute-do-pyatnitsi-genprokuror

Подання на депутата М.Добкіна може бути розглянуте до п'ятниці - Генпрокурор

 • 7620 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. До п'ятниці подання на народного депутата Михайла Добкіна може бути розглянуте комітетом Верховної Ради з питань регламенту. Про це на засіданні комітету заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент УНН.

“У п’ятницю голова Верховної Ради направив лист для дачі пояснень пану Добкіну, враховуючи це, зараховується у п’ятиденний термін, і до п’ятниці він може бути розглянутий”, — сказав Генеральний прокурор.

У свою чергу в.о. голови реагламентного комітету народний депутат Павло Пинзеник висловив обурення тим фактом, що йому про це нічого не відомо, адже, за його словами, офіційної інформації до нього про такий факт не надходило.

Нагадаємо, у п'ятницю 30 червня до комітету Верховної Ради з питань регламенту та депутатської етики надійшло подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Михайла Добкіна.

Як повідомляв УНН, 29 червня Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Михайла Добкіна.

Українські Національні Новини

Політика