ukenru
po-vsiy-liniyi-luganskogo-frontu-posililisya-obstrili-golova-ova

По всій лінії луганського фронту посилилися обстріли – голова ОВА

 • 113967 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. По всій лінії луганського фронту окупанти посилили обстріли. Українські захисники стримують російську навалу. Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, пише УНН.

Деталі

Гайдай зазначив, що потужні бої тривають в Білогорівці, Комишувасі та на підступах до Сєвєродонецька. Ситуація значно погіршилася.

Наразі під контролем України перебуває Сєвєродонецьк (+села громади), Лисичанськ (+села/містечка громади), Гірське (+села/містечка громади), частина Рубіжного.

Рашисти продовжують руйнувати міста, а потім заходити на випалені землі.

Цитата

“Білогорівка зараз стримує російську навалу, наші захисники вже двічі зруйнували понтонні переправи, і виходячи з дій росіян - третій раз теж буде. В окупованій Попасній масово зникають люди, орки полюють на українських активістів “, – повідомив Гайдай.

Він додав, що єдина дорога, яка нині з‘єднує Луганщину з "великою землею" під обстрілами. Поїздки надто ризиковані. На Луганщині немає електрики, води, газу та мобільного зв‘язку. Захоплені населені пункти знищені повністю.

Доповнення

Щонайменше 24 будинки пошкоджено росіянами 11 травня на Луганщині, сім з них в Сєвєродонецьку, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП