po-kharkiv-palace-zavdano-udar-iskanderom-zghodom-vnochi-po-dvokh-budivliakh-vdaryly-drony

По Kharkiv Palace завдано удар «Іскандером», згодом вночі, по двох будівлях вдарили дрони

 • 96938 переглядiв

російські війська завдали удару по Харкову ракетами "Іскандер", пошкодивши будівлі, в тому числі Kharkiv Palace, а безпілотники влучили в житлові та соціальні об'єкти; про жертви поки що не повідомляється.

Вечері 30 грудня, окупаційні війська рф влучили по центру Харкова ракетами "Іскандер-М": постраждали житловий будинок та готелю Kharkiv Palace. Вночі 31 грудня над містом збили кілька російських дронів. Як повідомив Суспільному начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко, підтверджується влучання у дві будівлі в середмісті, передає УНН.

Деталі

Слідчі встановили, що по будівлі готелю Kharkiv Palace та житловому будинку у центрі Харкова, у другій половині дня, 30 грудня, зс рф влучили ракетами "Іскандер-М"

За словами начальника поліції Харківщини, у готелі було заселено 34 номери, в той же час, кількість гостей, яка перебувала в будівлі під час атаки, поки не підрахували.

Інформації про загиблих і поранених немає.

Також було повідомлено, що над Харковом були збиті кілька безпілотників. Згідно з інформацією поліції, БпЛА влучили у два будинки.

Повідомляється, що один з дронів вдарив по житловій будівлі, інший — у будівлю соціальної інфраструктури. Інформації на 01:57 про загиблих та поранених немає.

Нагадаємо

Загарбники здійснили чергову атаку по Україні: в різних напрямках, у декількох областях курсували безпілотні апарати окупантів. Повідомлялося про декілька вибухів у Харкові.

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Масований обстріл Києва: кількість жертв зросла до 17

     • 45272 переглядiв