pivnichniy-kordon-bude-posileniy-cherez-podiyi-navkolo-zaporizkoyi-aes-nayev

Кордон на півночі посилили через ситуацію із ЗАЕС - Наєв

 • 509205 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. У зв'язку з подіями навколо Запорізької атомної станції було прийнято рішення про посилення північного кордону як особовим складом, так і бойовою технікою. Про це у вівторок заявив командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, пише УНН.

Цитата

“У зв'язку з останніми подіями навколо Запорізької атомної станції було прийнято рішення щодо посилення північного кордону нашої держави як особовим складом, так і бойовою технікою. Робота в цьому напрямку не зупинялася з того часу, як було вибито ворога з півночі, і продовжує тривати цілодобово. Будуються протитанкові загородження, облаштовуються мінні поля та укріплюється вся лінія оборони”, - заявив Наєв.

За його словами, українська розвідка добре вивчила ворога і чітко володіє ситуацією щодо його планів.

Воїни пройшли бойове злагодження та готові знищити будь-кого, хто зазіхне на українську територію, зазначив Наєв.

Доповнення

Днями президент України Володимир Зеленський провів Ставку верховного головнокомандувача на Рівненській атомній електростанції. Як повідомлялося, на ній заслухали інформацію «про ймовірні варіанти дій противника щодо Рівненської АЕС»

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що заслухав доповідь розвідки та Служби безпеки України, і розвідка отримала інформацію, що росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій АЕС.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кордон на півночі посилили через ситуацію із ЗАЕС - Наєв

     • 509205 переглядiв

    Нардеп Алєксєєв вийшов з-під варти під заставу в 2,2 млн грн

     • 550644 переглядiв