pislya-chergovogo-rezonansu-z-pratsivnikom-ttsk-u-minoboroni-poobitsyali-zhorstku-reaktsiyu

Після чергового резонансу з працівником ТЦК у Міноборони пообіцяли "жорстку реакцію"

 • 664425 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. В Міноборони запевнили у своїй жорсткій реакції на будь-які випадки ганебної поведінки з боку офіцерів ТЦК та СП і притягненні винних до суворої відповідальності, пише УНН з посиланням на першого заступника міністра оборони України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

Деталі

У засобах масової інформації та соціальних мережах поширена інформація про окремі випадки негідної поведінки військовослужбовців зі складу територіального центру комплектування та соціальної підтримки стосовно до громадян України. У межах перевірки роботи структури органів місцевого військового управління в усіх регіонах України готові реагувати на кожний подібний інцидент, зазначається в повідомленні генерал-лейтенанта.

Цитата

"Підкреслю, що усі випадки, які ганьблять високе звання військовослужбовця Збройних Сил України, офіцера, не будуть залишені без жорсткої реакції. По кожній подібній ситуації буде проведено службові розслідування, а винні — притягнені до суворої відповідальності згідно з чинним законодавством", - зауважив Павлюк.

Генерал-лейтенант звернувся до громадян, які стикалися з проблемами у взаємодії з уповноваженими особами ТЦК та СП, з проханням надсилати відомості щодо таких випадків за цими контактами:

  •  за номером 0 800 31 01 79;
  •  на електронну пошту tckreport@gmail.com;
  •  на чат-бот в телеграм

Доповнення

За інформацією соцмереж та ЗМІ, наприкінці червня в Ужгороді стався інцедент з побиттям нетверезим старшим офіцером Закарпатського ОТЦК жінки. Постраждала звернулась до правоохоронних органів, але, за її словами, у відділі поліції жінка стикнулася з купою перешкод – зокрема неналежним оформелнням документів та саботажем з боку працівників. Жінка скаржиться, що справу намагаються «спустити на гальма», а винуватець побиття уникне покарання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині працівник військкомату влаштував стрілянину під час вручення повістки

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі