pislia-vyboriv-mobilizatsiia-v-rf-mozhe-posylytysia-i-nesty-bilsh-vidkrytyi-kharakter-hur

Після виборів мобілізація в рф може посилитися і нести більш відкритий характер - ГУР

 • 29644 переглядiв

Мобілізаційні заходи у рф не зупинялися, а після так званих виборів, вона може посилитися і нести більш відкритий характер. Про це в ефірі телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, передає УНН.

Деталі

Мобілізаційні заходи на росії не зупинялися. Після цього фарсу, який називали виборами путіна, їх активізація, можливо, можуть носити більш відкритий характер, це правда

- сказав Юсов.

Юсов також прокоментував події на виборчих дільницях, де росіяни підпалювали кабінки та заливали зеленкою урни для голосування.

На росії залишається велика кількість людей, які готові чинити опір режиму і роблять це в різний спосіб. Хтось може підпалити виборчу кабінку чи залити її зеленкою, зіпсувати бюлетені, а хтось зі зброєю в руках як російські добровольці з РДК, Легіону "Свобода Росії", Сибірського батальйону готові звільняти власну батьківщину від режиму путіна, що вони зараз успішно і роблять останній тиждень

- сказав Юсов.

Також представник ГУР розповів, що вже фіксуються зрадники та колаборанти, які допомагали проводити вибори на окупованих територіях.

Такі списки є. В законний спосіб буде покарання і справедлива відплата

 - додав Юсов.

Нагадаємо

володимир путін лідирує на так званих "виборах" в рф з підтримкою 87,15% згідно з опитуванням російського дослідницького інституту.

Популярні

Новини по темі