pidsumki-zustrichi-ramshtayn-rosiyski-strategichni-tsili-zaznali-porazki-v-ukrayini-general-ssha

Підсумки зустрічі "Рамштайн": російські стратегічні цілі зазнали поразки в Україні - генерал США

 • 227461 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі, заявив, що "російські стратегічні цілі зазнали поразки" в Україні, пише УНН посилаючись на СNN.

Цитата

"Незважаючи на перевагу в озброєнні та чисельності, українці продемонстрували чудову тактичну майстерність і продемонстрували чудову волю до боротьби, боротьби за свою країну, боротьби за свою свободу", - сказав Міллі на пресконференції з міністром оборони США Ллойдом Остіном у місті Рамштайн, Німеччина.

Деталі

Міллі сказав, що росія зазнала поразки в наступі: "Їхні оперативні завдання у цьому наступі не мали успіху. Вони не досягли всього Донбасу, а лише перейшли Дніпро на півдні у районі Херсона".

Міллі також додав, що, хоча ще зарано давати повну оцінку нещодавно розпочатому наступу під Херсоном, "Україна ефективно використовує свій вогонь для формування наземного маневру, продовжуючи наступ".

"Я б охарактеризував це як ретельно продуману наступальну операцію, яка націлена на те, щоб встановити умови і потім захопити їх цілі", - додав генерал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відповідальність росіян за воєнні злочини буде невідворотною": Резніков закликав країни "Рамштайна" до співпраці

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський повідомив перші деталі зустрічі з Блінкеном

     • 172557 переглядiв

    Маріупольський ліцей "переїде" до Києва – Кличко

     • 212612 переглядiв