ukenru
pidozryuvanogo-u-vbivstvi-kharkivskoyi-studentki-zatrimali

Підозрюваного у вбивстві харківської студентки затримали

 • 9027 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. 20-річного мешканця Харкова, підозрюваного у вбивстві з корисливих мотивів 22-річної студентки місцевого коледжу, затримали правоохоронці. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Після скоєного тяжкого злочину молодик встиг покинути місто. Завдяки вжитим розшуковим заходам його затримали на території Хмельницької області. На даний час зловмисник знаходиться під вартою.

Нагадаємо, 27 червня о 12:40 до чергової частини Основ'янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир району виявлено тіло студентки харківського коледжу. Виїздом на місце події було встановлено, що в квартирі знаходиться тіло 22-річної уродженки Донецької області.

Дівчину виявив власник квартири, яку вона орендувала, після того, як студентка припинила виходити на зв'язок. За висновком експертизи, смерть наступила в результаті механічної асфіксії.

"Співробітниками Основ'янського відділу поліції спільно з співробітниками управління карного розшуку у найкоротший строк був затриманий 20-річний мешканець Харкова, який обґрунтовано підозрюється в скоєному", - йдеться у повідомленні.

Як пояснив затриманий, він прийшов до своєї знайомої, щоб позичити грошей, але вона відмовила. Він роздратувався та почав душити дівчину кабелем. Після того, як вона припинила подавати ознаки життя, зняв з неї золоті прикраси та залишив місце події. В цей же день зловмисник здав золото до ломбарду та виїхав за межі міста.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 п. 6 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Йому загрожує 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв УНН 28 червня, у Харкові знайшли задушену студентку.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП