pidkhid-do-dopomohy-ukraini-ne-zminyvsia-spiker-palaty-predstavnykiv-ssha-zrobyv-zaiavu-naperedodni-zustrichi-iz-zelenskym

Підхід до допомоги Україні не змінився: спікер Палати представників США зробив заяву напередодні зустрічі із Зеленським

 • 26942 переглядiв

Спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон зберігає свою позицію щодо допомоги Україні, вимагаючи окремого голосування за майбутню допомогу та безпеку кордонів, напередодні зустрічі з президентом Зеленським.

Спікер Палати представників США від Республіканської партії Майк Джонсон заявив, що його підхід до допомоги Україні не змінився напередодні зустрічі із Президентом Володимиром Зеленським, передає УНН із посиланням на CNN.

Спікер Палати представників Майк Джонсон відповів журналістам "зовсім ні", коли його запитали, чи відбулися якісь зміни у його підході до допомоги Україні перед його першою зустріччю віч-на-віч із Президентом України Володимиром Зеленським.

Джонсон заявив, що будь-яка майбутня допомога Україні повинна також включати безпеку кордонів і повинна голосуватися окремо від допомоги Ізраїлю, що призвело до безвиході у відносинах із Сенатом, контрольованим демократами.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що речник Палати представників США від Республіканської партії Майк Джонсон погрожує відмовитися від підтримки нового фінансування допомоги Україні, якщо Білий дім не погодиться посилити безпеку кордонів.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд погодив призначення голів Донецької та Рівненської ОДА

     • 25525 переглядiв

    Франція планує прискорити дослідження природного водню

     • 26828 переглядiв