ukenru
pid-vorozhyi-vohon-potrapyly-ukrainski-politseiski-yaki-pryvezly-dopomohu-meshkantsiam-luhanshchyny

Під ворожий вогонь потрапили українські поліцейські, які привезли допомогу мешканцям Луганщини

 • 23866 переглядiв

Співробітники української міліції, які доставляли допомогу мешканцям Макіївки Луганської області, потрапили під обстріл російських військ під час роздачі продуктів харчування та будівельних матеріалів.

Співробітники поліції, під час виконання доставки їжі та будматеріалів у населені пункти Луганської області, потрапили під обстріл з боку російської армії. Про це передає УНН із посиланням на сторінку Луганської обласної військової адміністрації.

Деталі

Мешканці Макіївки на Луганщині та поліцейські, що виконували доставку тижневого запасу їжі та будматеріалів, потрапили під вогонь зс рф.

Обстріл Макіївки реактивною артилерією загарбники здійснили вчора зранку, коли місцевому населенню допомагали луганські поліцейські. На щастя, постраждалих серед селян немає. Поліцейські отримали першу медичну допомогу 

– ідеться у повідомленні.

Згідно з офіційною інформацією, жителі Макіївки та Греківки 11 квітня отримали будівельні матеріали для відновлення будинків та тижневий запас хліба. Водночас російські окупанти здійснювали обстріл:

по Макіївці та Невському росіяни вдарили з мінометів та ствольної артилерії. У напрямку Невського спрямували 20 безпілотників. Разом з тим, авіаційних ударів завдано по Твердохлібовому та Білогорівці. На останній ворог зосередив й штурмові зусилля

 – інформує Луганська ОВА.

Нагадаємо

На окупованій частині Луганської області росіяни змушують шахтарів реєструватися на військову службу, погрожуючи затримати зарплату і відсторонити їх від роботи, якщо вони не підкоряться.

За добу рф завдала 54 ракетних ударів, 126 авіаційних атак, 95 залпових обстрілів12.04.24, 07:36 • [views_0]

Ігор Тележніков

Суспільство