ukenru
pid-mariupolem-vidkrili-onovleniy-viddil-prikordonnoyi-sluzhbi

Під Маріуполем відкрили оновлений відділ прикордонної служби

 • 11536 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 1 грудня. УНН. Сьогодні керівник Донецького загону відкрив оновлений відділ прикордонної служби поблизу Маріуполя. Специфікою відділу є те, що він знаходиться фактично на самій лінії зіткнення. Таким чином "зелені берети" зможуть відразу реагувати на зміни в обстановці без втрачання часу на переміщення. Про це УНН повідомили у прес-службі Донецького прикордонного загону.

За словами начальника Донецького прикордонного загону полковника Івана Чорнопіщука, на відділі створені всі умови для проживання особового складу та в разі небезпеки життю - укриття військовослужбовців. Також проведено низку заходів щодо реконструкції самої будівлі, облаштування мережі водопостачання, водовідведення та мережі теплопостачання.

"Сьогодні ми стоїмо на передових позиціях задля найсвятішого - збереження суверенітету та цілісності нашої країни. За допомогою різноманітних технічних засобів, впевнений, ми зможемо гідно протистояти агресору, і український стяг замайорить на усіх рубежах нашої землі", - сказав І. Чорнопіщук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП