ukenru
pid-kiyevom-nabu-zatrimalo-gladkovskogo-nardep

Під Києвом НАБУ затримало Гладковського – нардеп

 • 20174 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Працівники Національного антикорупційного бюро затримали колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського після втечі з "Залу офіційних делегацій" в аеропорту. Про це повідомив нардеп від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

"Сьогодні Свинарчук (колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський – ред.) збирався вилетіти з країни, проте був зупинений прикордонною службою за запитом НАБУ. Після чого втік з "Залу офіційних делегацій" і був затриманий НАБУшниками в районі ресторану Kidev", - написав Дубінський.

Як писав УНН, раніше стало відомо, що Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом можливого недекларування експершим заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони Олегом Гладковским 1,3 млн гривень.

Попередньо, кримінальне провадження НАБУ зареєстроване за ст.366-1 КК України (декларування недостовірної інформації). Однак, чи розпочалися у ньому слідчі дії, на той момент не було відомо.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП