pid-kiyevom-inozemtsi-pronikli-u-privatniy-budinok-gospodar-pidstreliv-odnogo-z-banditiv

Під Києвом іноземці проникли у приватний будинок: господар підстрелив одного з бандитів

 • 32358 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. У Київській області чоловік відкрив стрілянину по бандитах, які увірвалися в його будинок та допитували дружину з донькою. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані поліції Київської області.

Деталі

Інцидент стався 16 листопада о 4:30. У Крюківщині Київської області до будинку місцевого підприємця проникли чоловіки у балаклавах. Вони вклали на підлогу 41-річну жінку господаря та його доньку. Злодії вимагали коштовності та гроші.

Згодом прокинувся власник будинку, який не розгубився та кілька разів вистрілив із зареєстрованої травматичної зброї у бік зловмисників. Одного із нападників він поранив у ногу.

Злодії вибігли з оселі та зникли у невідомому напрямку, прихопивши ювелірні прикраси. На місце події прибули слідчо-оперативна група Бучанського районного управління поліції та кінологи.

Поліцейські розпочали пошуки зловмисників. Кінолог разом із вівчаркою менше ніж за годину розшукав зловмисника із простреленою ногою. Ним виявився 37-річний громадянин Туреччини.

Того самого дня на орендованій квартирі затримали і другого — громадянина Казахстану. Обох фігурантів затримано за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від семи до 12 років із конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці розшукують третього злодія та перевіряють причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі