ukenru
pid-chas-obshukiv-v-advokata-vishinskogo-viluchili-dokumentatsiyu

Під час обшуків в адвоката Вишинського вилучили документацію

 • 15925 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. У адвоката Андрія Доманського, який представляє інтереси керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського, під час обшуків вилучили документацію, пов’язану зі справою 2013 року. Про це УНН повідомила прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган.

"Вилучена документація, яка буде проаналізована слідчими, буде дана оцінка цій документації. Наразі слідчі дії тривають, обшуки вже завершені", - повідомила Сарган.

Вона додала, що документація пов’язана зі справою 2013 року про відчуження комунального майна у місті Києві за заниженою ціною. Приміщення розміром 381 кв. метр знаходиться на Подолі по вулиці Сагайдачного.

Водночас, за словами Доманського, обшуки, що проводились сьогодні у нього вдома, в офісі та вдома у його помічника, нічого не виявили – відповідно, нічого не було вилучено. 

"Результату – ніякого. Нічого не знайшли. Це можна розцінювати як психологічний і моральний тиск на мене як на правозахисника" - повідомив УНН Доманський.

Раніше сьогодні, 17 січня, Андрій Доманський, який є адвокатом керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського, заявив, що представники Генеральної прокуратури України проводять обшук у його квартирі та офісі. 

Як повідомляв УНН, у Генеральній прокуратурі України назвали причину обшуків в адвоката Вишинського. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП