pershochergova-potreba-zsu-v-zimoviy-formi-zakrita-minoboroni

Першочергова потреба ЗСУ в зимовій формі закрита - Міноборони

 • 260955 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Міністерство оборони України інформує, що першочергові потреби щодо забезпечення підрозділів Збройних сил України (ЗСУ) предметами зимового речового забезпечення вже кількісно закрито. Триває робота із забезпечення усіх потреб, пише УНН.

Цитата

«З 6 по 12 жовтня до Збройних Сил України було доставлено понад 24 тисячі курток зимових, до 17 тисяч пар взуття, з яких майже 12,5 тисячі - зимового. Крім цього, більше 27 тисяч шапок зимових, 35 тисяч курток костюму утеплювача (флісок) та 93,5 тисячі комплектів білизни натільної демісезонної та зимової», - ідеться у повідомленні.

Деталі

В відомстві наголосили, що у зазначений період для потреб українського війська було передано майже 13 тисяч бронежилетів та 10 тисяч шоломів.

Станом на зараз Міноборони вже сформувало для Збройних Сил резерв з понад 180 тисяч бронежилетів. Резерв шоломів - у десятки тисяч. У межах виконання контрактів темпи постачання будуть відповідати реальній потребі, адже уже зараз майже усі поставки скеровуються до резерву.

Варто зазначити, що стосовно поставок зимової форми статистика дуже швидко змінюється і переважно залежить від логістики. Зокрема, для прикладу, добу тому у процесі постановки на облік перебувало понад 16 тисяч курток зимових, ще близько 20 тисяч транспортувалося уже територією України і близько 90 тисяч перебувало у процесі доставки за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати зимовий спальник для військовослужбовця - поради експерта

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Для 10 000 споживачів Ізюма відновили електропостачання

     • 134837 переглядiв