ukenru
persha-v-ukrayini-zhinka-yaka-ocholyuye-oblast-zelenskiy-predstaviv-novu-ochilnitsyu-chernigivskoyi-oda

Єдина в Україні жінка, яка очолює область: Зеленський представив нову очільницю Чернігівської ОДА

 • 20416 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський представив Анну Коваленко - нову очільницю Чернігівської обласної державної адміністрації, яка є першою в Україні жінкою, що очолює область. Про це він сказав під час брифінгу у Чернігові, передає кореспондент УНН.

“Символічно, що сьогодні ми зібралися саме на Чернігівщині. Цей регіон має великий, дійсно, великий, сільськогосподарський потенціал. Має й інші перспективи та амбітні цілі для розвитку. А ще отримає сьогодні людину, яка повинна втілити всі ці перспективи в реальне життя. Я хочу представити вам сьогодні нову очільницю Чернігівської обласної державної адміністрації. До речі, вона буде єдиною в Україні жінкою, яка очолює область. Але не в сенсі того, що це дійсно ненадовго вона очолює, а в сенсі того, що дедалі, я впевнений, що все більше і більше жінок будуть ставати головами ОДА. Я вважаю, що це дійсно дуже важливо”, - сказав Володимир Зеленський.

Він зазначив, що для українців важливо, щоб це була чесна, порядна і професійна людина, і саме такою є Анна Коваленко.

“Я хочу засвідчити свою готовність до конструктивної наполегливої роботи в офісі. Завдяки досвіду, який я здобула в Мінрегіоні - я добре розумію проблеми, з якими сьогодні зіштовхується Україна. І особливо розумію перспективи, прагнення і проблеми рідної мені Чернігівської області, рідної Чернігівщини. Де, до речі, кілька років тому я боролась за право представляти 206 округ у Верховній Раді. І за рекордну кількість часу, фактично здобула прихильність багатьох громадян. Я впевнена і буду робити все від мене залежне, для того, щоб стрімко розвивався цей регіон. І це можливо лише завдяки фактичній співпраці, щоденної, наполегливої, разом з вами”, - сказала Анна Коваленко.

Нагадаємо, Зеленський прибув з робочою поїздкою на Чернігівщину.

Українські Національні Новини

Політика