perekhidniy-period-na-donbasi-vereschuk-prokomentuvala-zakonoproekt

Перехідний період на Донбасі: Верещук прокоментувала законопроект

 • 15730 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук прокоментувала проект закону про державну політику перехідного періоду, передає УНН.

Документ є рамковим, каже нардеп.

Цитата:

"Нам головне, щоб ми всі дійшли консенсусу, що такий законопроект є необхідним і головне, що він буде ефективним. Бо ми мали багато законопроектів і навіть законів, які сьогодні, на жаль, не працюють", - сказала Верещук в ефірі одного з телеканалів.

Деталі

Вона додала, що законопроект готові опрацювати в "оборонному" комітеті ВР.

"Бо поки що по даному законопроекту ми не брали участь у жодному обговоренні", - уточнила нардеп.

Довідка

Нагадаємо, що 31 грудня Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій завершило розробку проекту закону "Про державну політику перехідного періоду" і направило на розгляд для надання пропозицій, зокрема, центральним органам виконавчої влади, судовим органам, прокуратурі, органам військового управління, представництва Президента Україна в АРК та іншим.

Головний сигнал українському законодавству про перехідний період і перехідне правосуддя полягає в тому, що люди, які сьогодні знаходяться на тимчасово окупованих територіях, є заручниками окупаційного режиму.

Відомо, що в новому розробленому проекті закону "Про державну політику перехідного періоду" запропоновано визначити, що держава-агресор по відношенню до окупованого Криму, Севастополя і окремих районів Донецької та Луганської областей є Російська Федерація.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Синоптики дали сніжний прогноз до середини тижня

     • 20173 переглядiв